Bejelentés


Borostyánkő Természetbarát SE Túrák mindenhol mindenkinek

 

Felhívás az Egyesület tagjai, hozzátartozói számára!

 

„Karbantartó gerinctorna 60 éven felüli túrázóknak”

2017. szeptembertől heti két alkalommal szerdán és pénteken délelőtt 9.30-tól 10.30-ig „Karbantartó gerinctorna 60 éven felüli túrázóknak” címen foglalkozásokat indítunk szakképzett gyógytornász vezetésével. A részvétel önköltséges alapon történik. Az óradíj a rendszeres létszám függvénye.

Az órákat a 9700. Szombathely, Vitéz utca 1. szám alatt tartjuk. A termet az ott működő tánciskolától béreljük, ezért csak a délelőtti órákban használhatjuk. A napokat a gyógytornász időbeosztásához igazodva határoztuk meg. Az órák szakmai programjainak összeállítását a szakember készíti el.

Az első foglalkozásra 2017. szeptember 6-án, szerdán 9.30-kor kerül sor.

Az érdeklődők hozzanak magukkal polifómot, ami legalább 180 cm hosszú és 60-70 cm széles /legjobb a csúszásmentes jógamatrac, akinek van/ és egy az unokáktól beszerzett gumilabdát, ami ne legyen kemény és az átmérője kb. 12 cm-es legyen. Ez jól illeszkedik a tenyérbe és az ujjakkal határozott fogást biztosíthatunk. Ajánlott könnyű, a mozgást nem gátló és jól szellőző pamut nadrág és póló, valamint a matracra egy nagyobb törülköző és a fej alá egy kisebb, illetve kemény kispárna. A foglalkozások zokniban történnek, ezért a lábra is jól szellőző pamut zokni ajánlott.

Mellékhelyiség biztosított, de zuhanyzó nincs.

Kérjük, hogy az érdeklődők részvételi szándékukat jelezzék Gerencsér Ernőné /Mari/ felé a gnemari@gmail.com internetes elérhetőségen, illetve a 06204354452-es telefonon.

A létszám korlátozott, maximum 25 fő a terem kényelmes elhelyezkedést biztosító befogadó képessége.

A jelentkezőket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk.

Jelentkezési határidő: 2017 augusztus 11.